Ook vastgelopen in je leven? Dit kunnen allerlei ostandigheden zijn. Artsen en hulpverleners geven vaak aan dat wandelen heel goed voor je kan zijn, maar alleen doe je dat niet zo snel. Loop met ons mee en laat je inspireren, krijg nieuwe inzichten en laat je bemoedigen door Gods boodschap voor jouw leven.

  Wandelcoaching is een vorm van begeleiding voor mensen met burn-out klachten, overspannenheid, somberheid of die in een periode van revalidatie zitten. Het is vooral gericht op ontspanning en bezinning. Wandelcoaching zijn groepswandelingen van maximaal 12 personen. De wandelingen duren ongeveer 2 uur. We zijn met deze vorm van begeleiding nog aan het ontwikkelen en zoeken naar de beste balans tussen ontspanning, rust, bezinning en delen met elkaar. De thema's van bezinning onderweg kunnen uit de groep komen of komen vanuit de wandelcoaches.

  De wandelcoaching start in principe vanaf locaties in de Alblasserwaard. Als je interesse hebt in deze vorm van coaching, meld je dan aan via het aanmeldformulier overige activiteiten.

  Data voor de eerst komende sessie wandelochtenden: 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 5 en 19 maart en 2 april 2020.
  Tijd van 10:00-13:00 uur.
  Locatie: Alblasserwaard
  Afstand: 5-9 km
  Groepgrootte: Groep start bij 7 aanmeldingen. Maximaal aantal per groep: 12 deelenemers.
  Prijs: € 15,00 per ochtend, incl. koffie/thee en soep
  (als de kosten te hoog zijn, is in overleg mogelijk om in individuele situaties afspraken daarover te maken)  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2019 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.