Door de tijd heen hebben we gemerkt dat lang niet iedereen een intensief traject van gebedspastoraat nodig heeft. Soms zijn er lastige dingen op andere terreinen. Daarom zijn we ons coachingsaanbod gaan uitbreiden. Soms heb je gewoon een intensief coachingstraject nodig waarbij je geholpen wordt om de volgende stap in je leven te zetten en wil je vooral aan een stevig fundament werken. Kijk dan eens bij onze Persoonlijk Pastorale Coaching.

  We zien ook dat mensen soms diep in overspannenheid of burn-out terecht zijn gekomen en vooral baat hebben bij ontspanning en reflectie. Heel veel hulpverleners geven aan dat wandelen erg goed voor je is, maar voor veel mensen is juist de stap om te gaan wandelen te groot. Zeker als je alleen moet gaan wandelen en er komt zoveel los in je hoofd. Juist dan kan wandelcoaching erg goed zijn. De focus ligt dan op ontspanning en bezinning en dat in een groep met gelijkgestemden onder leiding van een wandelcoach. Op onze pagina over wandelcoaching kun je hier meer over vinden.

  En tenslotte hebben wij heel veel kennis te delen en dat doen we ook graag. Wij zijn te benaderen voor spreekbeurten en coaching op locatie. Vanuit onze expertise willen we groepen en kerken trainen in identiteit in Christus en inzicht in de geestelijke wereld. Kijk voor meer informatie op onze spreekbeurtenpagina.  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2019 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.